Prodajne tajne

Stranice o prodaji i još puno toga…

Ako volite knjige o osobnom rastu ili o financijama ili volite dobar roman ili možda knjige o uspjehu drugih … ovo je knjiga za vas .Izuzetan narator Kiyosaki polazi od toga da u školi učimo o svemu i svačemu osim o  jednoj stvari, a to je razvijanje financijske inteligencije . Svaki dan smo suočeni sa baratanjem novcem , a to nas nitko ne uči . Američki milijunaš i pisac R.Kiyosaki  je ekspert (mnogi ga nazivaju i Financijski Nostradamus)  kad su u pitanju osobne financije . Njegova teorija je da je danas previše novca oko nas i da nije problem doći do njega . Jedino što treba je promjeni način razmišljanja .
Priča koju prati knjiga je vezana za dva njegova oca , jedan je bio vrhunski educiran sveučilišni profesor i kasnije političar ,  ali uvijek bez novca , a drugi je otac njegovog prijatelja koji je imao slabo obrazovanje ali je imao razvijenu vlastiti posao . U knjizi se upoređuju ova dva čovjeka , šta jedan kaže o financijama , a šta drugi .
Knjiga priča o Kiyosakiju , od djetinstva do toga kako je postao milijunaš , jako je pitka i jednostavno napisana . Knjiga će vam promjeniti gledište što se tiče novca . Otkako sam je pročitao  sasvim drugačije razmišljam o novcu i poslovanju . Obavezno štivo za svakoga . Preporuka je da knjigu kupite ( nije skupa , negdje oko 130 kn , a  to vam je večera za dvoje u kakvoj pizzeriji ) jer kad god je ponovno pročitate otkrijete nove stvari .

Categories: Knjige o prodaji

Leave a Reply