Prodajne tajne

Stranice o prodaji i još puno toga…

“…Zbog toga svatko tko želi prenijeti svoje misli što potpunije, što jasnije i što točnije, treba stalno biti svjestan i tuđih znakova upozorenja koje šalje govor tijela”

Izuzetna knjiga. Vrhunski stručnjak u komunikaciji , Peter Thomson je izgradio tri uspješne firme i otišao u mirovinu sa 42 godine. Smatraju ga jednim od najvećih britanskih stručnjaka na polju poslovne strategije i osobnog rasta. Sama knjiga se bavi osnovama poslovne komunikacije, od pristupa stranci do govora tijela. Pročitao sam puno knjiga američkih autora, ali Peter Thomson mi je nekako bliži, možda zato što piše sa europskog stajališta. Knjiga je napisana puno laganije i „smirenije“ nego knjige autora „preko bare “ . Polazi od osnova komunikacije i sve potkrepljuje primjerima i ilustracijama. Knjiga se puno koristi na sveučilištima , ali mi se čini da ju je jako teško nabaviti u knjižarama. Treba pokušati u knjižnicama, iako je i to mission impossibile.

Posebno ističem neverbalni govor, koji je obrađen izuzetno dobro. Preporuka knjige ide i onima koji se ne bave prodajom, može biti jako korisna u svakodnevnom životu.

Categories: Knjige o prodaji

Leave a Reply